System Strap
VELCRO® Brand VELOUR BACK TO BACK 25mm sort

269,00 DKK Inkl. moms: 336,25 DKK

VELCRO® Brand Y-Hook tip  25mm sort

323,50 DKK Inkl. moms: 404,38 DKK

VELCRO® Brand supplement 25mm sort

335,00 DKK Inkl. moms: 418,75 DKK

VELCRO® Brand VELOUR BACK TO BACK 50mm sort

535,50 DKK Inkl. moms: 669,38 DKK

VELCRO® Brand Y-Hook tip 50mm sort

364,00 DKK Inkl. moms: 455,00 DKK

VELCRO® Brand supplement 50mm sort

431,50 DKK Inkl. moms: 539,38 DKK

Viser 1 til 6 af 6 (1 Sider)

System Strap

Velcro Brand Products opfindelse System-Strap er noget nær genial!

Alle ved at Velcro burrebånd har revolutioneret industri og tekstiler gennem årtier, men hvor almindelig Velcro måske ikke er det rigtige til ens behov, så bør man se om ikke man kan bruge Velcro System-Strap istedet.

Og så er den lige så simpel at bruge som den er multi-funktionel. Det eneste man skal bruge er en saks!

Velcro Brand System Strap består af 3 dele: Et blødt back-to-back bånd, der kan fås i enten 25mm eller 50mm. Dette bånd klipper man ganske enkelt af i den længde man har behov for. I den ene ende af båndet sætter man en Y-formet tip i plastik. Den har to små "flapper", som har små hårde plastik pigge indvendigt. Disse pigge holder godt fast på back-to-back båndet, så Y-tippen ikke falder af. I den anden ende sætter man et lille bælte-spænde (kaldet et supplement). Den har også små hårde plastik pigge indvendigt, og sættes på som Y-tippen. Nu har man et bånd i en given længde med en Y-tip og et supplement. Nu sætter man simpelthen båndet rundt om det emne man vil holde fast på (for eksempel rør stænger, kasser hvor Velcro Brand Logi-Strap er for stor, skuffer, stole - kun fantasien sætter grænser), fører Y-tippen igennem Supplementet, strammer til og sætter krogdelen fast på System-Strap båndet.

Det kan nærmest ikke blive mere simpelt.

Hvis du har behov for et mere traditionelt Velcro produkt er det også muligt at købe dem her på Tønnesen A/S hjemmeside. Eller hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge, så ring endelig til os, så hjælper vi dig rigtigt gerne.