Velkommen til Tønnesen A/S

Din pålidelige partner indenfor VELCRO® Brand products og tekstiler til børneinstitutioner

Høj kvalitet og service i topklasse er det vigtigste for os. Det har det været lige fra starten, hvor hovedvægten lå på at servicere textilbranchen med sytilbehør, og til i nu hvor vi levere kvalitets VELCRO® til den danske industri, bla. medicinalbranchen, militær og offentlige institutioner, samt tekstiler til de danske børneinstitutioner og dagplejere.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed, og vores sortiment omfatter nøje udvalgte produkter fra pålidelige leverandører.

Tønnesen A/S er ikke bare en leverandør, men en strategisk partner, der er dedikeret til at bygge varige relationer og levere enestående produkter, der opfylder dine behov.

Tønnesen A/S blev stiftet i 1980 og har i perioden fra 2005 - 2010 gennemført et glidende generationsskifte, så det i dag er Karina Gottlieb, datter af Bjarne Tønnesen, der leder Tønnesen A/S

Vores engagement i kundetilfredshed er fundamentet for vores succes. Vi stræber efter at forstå vores kunders unikke behov, og levere skræddersyede løsninger.

Vores dygtige team er her for at hjælpe dig med alt fra produktinformation til ordrer og support, og yder altid en ærlig og korrekt vejledning.

Huset september A 2023