Toennesen 2014119 NY 768x512

Lunt og sikkert..

Når børnene skal ud og sove, enten helt udenfor eller i krybberum, skal de selvfølgelig have det både lunt og sikkert.

Det får børnene med en kørepose og sele fra Tønnesen A/S.

Selen er i 100% bomuld og er naturligvis kontrolleret af Varefakta. Karabinhagerne er ”finger-venlige” og lavet i nikkelfri oxideret jern. Og vi må ikke glemme den smarte lomme, hvor I kan lægge gjordbåndene og karabinhagerne inden vask, så I beskytter vaskemaskinen. En nem og behagelig sele for børnene.

Køreposerne bruges i stedet for de tunge jakker og overtræksbukser (eller flyverdragterne). Børnene kan sagtens bruge køreposen iført deres normale ”inde”tøj.

Selve køreposen er lavet i 100% slidstærk quiltet bomuld, med det blødeste flonelfoer indeni. Den er lavet så der ikke er nogen som helst indvendige sømme, der kan irritere barnet.

Der er en dejlig lang lynlås foran, så det er nemt for jer at give barnet køreposen på. Og vi har sat en lynlås i bunden, så hvis I vil, kan barnet selv gå ud til sovepladsen.

Bagpå har vi lavet en solid åbning, hvor I kan føre gjordbåndene på selen ud, og fastgøre dem i øskenerne i barnevognen eller krybben.  Vi har lavet vores Snup-Let 2 sele, så den passer perfekt til køreposerne.

For at gøre det nemt for jer at finde den korrekte størrelse har vi lavet køreposerne i 3 forskellige farver:
Grøn farve = størrelse 1 år (måler 80 cm fra nakken og til bunden)
Blå farve = størrelse 2 år (måler 100 cm fra nakken og til bunden)
Rød farve = størrelse 3 år (måler 115 cm fra nakken og til bunden)