Om Tønnesen A/S

Velkommen til Tønnesen A/S

Høj kvalitet og service i topklasse er det vigtigste for os.

Det har det været lige fra starten, hvor hovedvægten lå på at servicere textilbranchen med sytilbehør, og indtil nu hvor vi - som importør og distributør af VELCRO® Brand Products og Colorific monofilament til en lang række brancher indenfor industrien, samt tekstiler til børneinstitutioner - fortsat har fokus på at yde en ærlig og korrekt vejledning og sparring for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er gode til, sammen med vores kunder, at “tænke ud af boksen” for at finde på praktiske løsninger til deres udfordringer uanset om det er indenfor industrien eller om det er en børneinstitution. Ring til os og få en snak om jeres udfordringer, så vi i fællesskab kan finde en god løsning til jer.

Tønnesen A/S blev stiftet i 1980 og har i perioden fra 2005 til 2010 gennemført et glidende generationsskifte så det i dag er Karina Gottlieb, datter af stifteren Bjarne Tønnesen, der leder Tønnesen A/S.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, så kontakt en af vores dygtige salgskonsulenter på telefon eller mail, så vil vi gøre vores ypperste, og hvis du ønsker det kan vi aftale, at vi kommer på besøg hos jer.