HEAVY DUTY
VELCRO® Brand HEAVY DUTY  50mm sort, klæb PS51

285,00 DKK Inkl. moms: 356,25 DKK

VELCRO® Brand HEAVY DUTY  UM820 50mm sort, klæb PS52

431,25 DKK Inkl. moms: 539,06 DKK

VELCRO® Brand  HEAVY DUTY Loop 50mm sort, klæb PS51

430,00 DKK Inkl. moms: 537,50 DKK

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)

Heavy Duty

Velcro Brand Products har en lang række burrebånd, som alle opfylder et helt specielt formål. Burrebånd kan sys på, burrebånd kan klistres på, noget burrebånd er til få åbninger og noget burrebånd er til mange åbninger.

Velcro Brand Heavy Duty er et kraftigt burrebånd, der er særdeles velegnet til indendørs og udendørs brug, hvor man har behov for en kraftig lim. Man skal dog være opmærksom på, at konstant sollys kan overfladen blive beskadiget, og det kan påvirke ydeevnen,

Velcro Brand Heavy Duty består af en kraftig hook (krog delen eller den hårde del) og en loop (løkke delen eller den bløde del). Man kan bruge den på mange forskellige overflader, for eksempel stof, pvc, tapet, skrøbelige overflader eller hvor der er påvirkning af vand. Man skal være opmærksom på, at limen er særdeles kraftig, og den kan derfor beskadige vægge hvis man tager den af igen.

Hvis du er i tvivl om hvilken type Velcro burrebånd du har behov for, så ring endelig til os. Så er vi klar til at finde den rigtige løsning til dit projekt.