En varm soveplads i en kold tid

Vinteren er, som bekendt, over os og varer i Danmark i mange måneder. Det er derfor en nødvendighed for vores børn, som sover ude, at de har en varm soveplads.

Den kan nemt anskaffes ved at købe en af vores lune køreposer. Lavet i en 100% bomuld, med en lun polyester vattering indeni. Indvendigt er de linet med det blødeste flonnel uden irriterende syninger.

Vi har sørget for at der er en lang og solid lynlås foran, så det er nemt at få børnene i og ud af køreposen. Og i bunden er der også en lynlås, så hele køreposen kan åbnes, og børnene kan så selv gå ud til krybberne. Det sparer jeres rygge for at bære på dem.

Bag på selve køreposen er der lavet et lille “hul” hvor gjordbåndene til selen kan føres igennem, inden de bliver gjort fast i barnevognen eller krybben. Sikkerheden går vi ikke på kompromis med!

18.januar 2022

INSTITUTIONERNES FORETRUKNE SOVEPLADS

Ofte kan det være en udfordring at finde nok plads i institutionen til permanente sovepladser, men med Alt-I-En soveposen fra Tønnesen kombinerer man på fineste måde det praktiske i at kunne fjerne sovepladsen, med det smarte i at kunne gøre det af én omgang.

Soveposen kommer simpelthen i en samlet pakke bestående af: sovepose med bævernylon bund (super slidstærk), en skummadras med passende fasthed og et tisseunderlag, der holdes fast på madrassen med elastikker.

Hele herligheden kan nemt ”skilles ad” og samles igen efter soveposen og tisseunderlaget har haft en tur i vaskemaskinen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Når man ikke skal bruge sovepladsen længere, løfter man blot hele soveposen (inklusive madras og tisseunderlag) i den røde hænger i den ene ende, og så kan man enten stille den ind i et skab eller man kan hænge den op et sted, indtil man skal bruge den igen.

Det kan næsten ikke blive nemmere!

januar 2022

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Et omskifteligt år er ved at komme til sin afslutning. Covid-19 har spillet ind overalt – både i samfundet, og hos virksomhederne, men forhåbentligt bliver 2022 et mere ”normalt” år for os alle.                    Vi hos Tønnesen A/S vil gerne takke alle vores kunder og leverandører for 2021, og ønsker jer alle

EN RIGTIG GLÆDELIG JUL                          OG ET GODT NYTÅR

Spar på emballagen – og spar miljøet

Med en Logistrap® fra Velcro® brand Products har man en unik mulighed for både at spare på sit emballageforbrug, og dermed på sit affald og i sidste ende miljøet.

Når man på sit lager skal fastholde kasser eller materialer på pallerne bruger man i dag ofte folie. Denne folie tages af, og ny lægges på, når man skal bruge en kasse eller noget materiale fra pallen.

Logistrap® påsættes nemt og hurtigt og kan genbruges igen og igen og igen..

Klik på linket og se en video af hvor nemt det kan gøres.

Nem fastgørelse med Logistrap®

How to use Logistrap – Link tíl Youtube

Styr på vasketøjet –                   og andre ting

I en travl hverdag gælder det om at være smart og effektiv.

I forhold til vasketøjet, som bliver ved med at være der, kan man gøre det lidt lettere for sig selv ved at købe et vaskenet (eller flere) hos os.

Med et vaskenet holder man nemt styr på ting der skal i vaskemaskinen, hvad enten det er hagesmække, vaskeklude eller børnenes lego klodser.

Hæng den ved siden af vaskemaskinen, så man lige kan smide det beskidte vasketøj derned. Luk nettet med den smarte lynlås og vask det hele som normalt. Når vasken er færdig kommer det hele ud i pæn orden inden i nettet.

Så er det bare at lægge det til tørre eller i tørretumbleren.

Nemmere kan det næsten ikke blive.

 

 

Dyner og betræk til voksne

Udover at have dyner og betræk til børn, kan man hos os også bestille både dyner og betræk til voksne.

Det eneste du skal gøre, er at ringe til os og få en snak om hvad du har behov for og i hvilke/n størrelse, så finder vi et godt tilbud til dig.

 

 

Nye farver på de velkendte termotæpper

I flere år har I kunne købe de lækre termotæpper i 100% bomuld i enten ubleget eller blå.

Nu har vi lavet lidt om på det – men ikke for meget – så nu har I mulighed for at købe børnestørrelsen (100×120 cm) i en fed antracit grå i stedet for den blå.

Den ublegede fortsætter vi selvfølgelig med, både i børne- og i voksen størrelse.

Et must til hyggestunden, eller som ekstra varme når børnene skal sove ude om vinteren.

 

 

Velcro® Brand HEAVY DUTY

Har du behov for en virkelig kraftig opklæbning, enten inden- eller udendørs, kan vi anbefale VELCRO® Brand HEAVY DUTY.

En 50mm sort Velcro med Hook 820 (virkelig solid) og en Loop. Klæben er en PS51, som er velegnet til næsten alle overflader.

Vi anbefaler denne til stof, pvc, tapet, skrøbelige overflader eller steder hvor der kan være fugtigt eller komme vand. Vær opmærksom på, at klæben kan beskadige vægge hvis man tager den af igen.

Colorific – Den Usynlige Sytråd

Har man mange farveskift i sy-opgaverne; har man behov for en super stærk tråd; har man behov for at sy med en tråd der falder i et med opgaven: så bør man bruge en Colorific tråd!

Colorific er en extruderet tråd af 6.6 polyamid, som kan benyttes til blandt andet overlock, oplægninger og stikkesting.

Den bruges for eksempel til vævning, broderi eller industriseler (herunder drivremme og sikkerhedsseler).

Grunden til at den kaldes “Den usynlige tråd” er, at de to nuancer (naturel og smoke), som udgangspunkt, dækker hele den kendte farveskala. Derfor er Colorific et godt alternativ, hvis man syr med mange farver i løbet af dagen.

Colorific kan købes i tykkelserne: 60, 80, 130, 180, 250, 330, 400, 520, 630, 750 og 850 denier. Den sælges i hele kasser af 10 ruller pr. kasse.

De første EU-label certificerede hagesmække i Danmark!

Som de allerførste i Danmark kan vi hos Tønnesen A/S nu tilbyde jer 100% økologiske hagesmække!

En EU-Label certificering er en mærkning af 100% økologiske produkter, hvor man – udover at bruge 100% økologisk bomuld – kan dokumentere at alt, fra dyrkning af bomuld – via produktion – spildevand – farver med mere, er udført på den bedst tænkelige måde med omtanke for miljøet og mennesker.

Der findes for eksempel ingen kobber komplekse farver, al spildevand kontrolleres så det er så rent som muligt, vand brugt i produktionen renses og genbruges så man sparer på vand ressourcerne og meget mere, som I kan læse mere udførligt om under vores “Mærkejunglen“.

Samtidig har vi fjernet plastposerne omkring hagesmækkene, og bruger istedet miljø-certificeret pap omkring for at værne endnu mere om miljøet.

Udover vores hagesmække, er alle vores håndklæder og vaskeklude også blevet EU-label certificerede, og vi håber på sigt at få flere varer under samme paraply.

Sikkerhed fremfor alt!

Med en Snup-Let2 Sele fra Tønnesen A/S er I sikre på, at børnene kan sove trygt og godt.

Selen er fremstillet af 100% bomuld, som gør den let og åndbar. Vi har samtidig fjernet unødvendigt stof, så den er luftig, også om sommeren.

Karabinhagerne er naturligvis nikkelfri og allergi venlige, og vi har sørget for at de er så ergonomisk venlige overfor jeres fingre som overhovedet muligt. Dog uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Selen er selvfølgelig Varefakta godkendt.