SOMMERFERIE..!

Sommeren er allerede over os, med dejligt vejr og for nogen allerede sommerferie.

Hos Tønnesen A/S holder vi kun lukket i uge 30 (fra d. 25. juli til 29. juli – begge dage inklusive).

Det er fortsat muligt at bestille varer via enten vores web-shop eller ved at sende en mail til post@b-toennesen.dk, men vær opmærksom på at vi først kan sende igen fra mandag 1. august.

VI ØNSKER JER ALLE EN RIGTIG GOD OG DEJLIG SOMMER!

05.07.2022

MÆRKEJUNGLEN
 
Vores hverdag fyldes med flere og flere mærker og certificeringer, og det kan være en jungle at finde rundt i.

Vi har her forsøgt at give jer et kort og præcist overblik over de forskellige mærker, godkendelser eller certificeringer I kan støde på i forbindelse med de varer I køber hos os ved at lave en hel kategori ved navn “Mærkejunglen” – Følg dette link og kom direkte ind på oversigten: MÆRKEJUNGLEN

30.06.2022

LÆKRE ØKOLOGISKE HÅNDKLÆDER

Børns sundhed og vores miljø og klima ligger os meget på sinde..

Derfor har vi besluttet at vi fremover kun har økologiske, EU-Blomsten certificerede håndklæder i vores sortiment.

Ved at vælge EU-Blomsten certificerede håndklæder hos os, giver I en hjælpende hånd til at vi kan passe på fremtiden.

EU-Blomsten står for:
–  Økologiske råvarer
–  Skrappere miljøkrav
–  Skrappere kemikaliekrav
–  Reduceret miljøpåvirkning
–  Reduceret affald
–  Øget bæredygtighed

Udover håndklæderne er hagesmække, vaskeklude og jersey lagner også økologiske, og flere varer kommer til. Følg med på vores web-shop for tekstiler til børneinstitutioner.

21. juni 2022

6004343

SYTRÅD TIL ETHVERT FORMÅL 

Med sytråd fra Amann er man helt sikker på, at få den bedste kvalitet.

Med mere end 50 forskellige trådtyper er man også sikker på, at få den korrekte tråd til ens projekt. Uanset om det er de fineste stoffer man skal sy i, eller om det er et kraftigt gjordbånd, der virkeligt skal holde til noget.

Som de første trådfabrikanter har Amann modtaget Cradle to Cradle Certified® Guld certificering for deres LIFECYCLE produkter. De er designet for komplet kompostering eller genanvendelse og er lavet af 100% genanvendte materialer.

Hver trådtype har sit helt eget farvekort, så det burde være muligt at finde din farve også.

Kontakt os så vi sammen kan finde den helt rigtige tråd til dig.

13. juni 2022

final-AMANN-ISACORD-BR-1 - Kopi

Snup-Let 2 selen 

Praktisk, behagelig, og nem at arbejde med.

Vi har ændret tykkelsen på gjordbåndet, der fører ud til øsknerne på barnevognen eller krybben, så fastgørelsen nu er endnu bedre end før.

Denne ændring har ikke forandret selve Snup-Let 2 selens udseende.

Den er fortsat i den samme fremragende udformning i 100% bomuld, så den er super behagelig for børnene at have på.
Der er også stadig de samme finger-venlige karabinhager, så I ikke skal slide jeres fingre for meget.
Og selvfølgelig har vi også beholdt den smarte lomme, til karabinhagerne, så jeres vaskemaskine ikke lider overlast når selerne skal vaskes.

Det er kun gjordbåndene i bunden, som er forandrede og blevet kraftigere – og det har kun gjort selen endnu bedre, for nu sidder spænderne endnu bedre fast, og børnene er derfor endnu bedre sikrede når de sover.

8. juni 2022

Toennesen_2014101

SPAR PÅ EMBALLAGEN, PENGENE OG MILJØET PÅ ÉN OG SAMME TID

Miljø er gennem de sidste år blevet en integreret del af et lager. Der kommer flere og flere afgifter på for eksempel folie, både i indkøbet og ved bortskaffelsen. Det gør det til en stor post på udgiftssiden, men også en post, som det er nem at gøre noget ved.

Med en Logistrap® fra VELCRO® brand Products har man en unik mulighed for både at spare på sit emballageforbrug, dermed på sit affald og i sidste ende miljøet, og sin økonomi.

I stedet for at bruge store mængder folie når man emballerer internt på sit lager, bruger man blot en Logistrap® i en passende længde. Med få bevægelser har man fastgjort sit gods, uden brug af redskaber og uden brug af miljøbelastende (og dyr) folie. 

Logistrap® påsættes nemt og hurtigt – som I kan se på denne video – og de kan genbruges igen og igen og igen..

Klik på linket og se en video af hvor nemt det kan gøres.

SIMPEL OG NEM FASTGØRELSE!

Velcro Logistrap

30. maj 2022

Logistrap Rød

KOM MAJ DU SØDE MILDE..

Men Maj måned er ikke kun forår og dejligt vejr.

Når man er i Danmark er regnen aldrig langt væk, og så er det godt at have et solidt regnslag til at lægge over barnevognen eller krybben.

Udover de sædvanlige, kendte regnslag kan I også købe et supersmart og intelligent designet regnslag til jeres barnevogne.

Det kombinerer på smarteste vis regnslaget med insektnettet, så I kun skal lægge én ting på for at være dobbelt beskyttede.

Samtidig har vi lavet en lynlås-lukning, så det gør det ekstra nemt at få børnene ind og ud af barnevognen, uden at skulle løfte flere lag stof.

Se selv på videoen her, hvor smart den er

17. maj 2022

4875

INSEKTERNE ER PÅ VEJ

Med forårets komme, kommer også de flyvende insekter. Det er derfor en god ide, at få kigget jeres insektnet igennem og checke om de har behov for en udskiftning.

Vi tilbyder garanteret insekt-tætte myggenet i sort polyamid, der kan købes til enten barnevogn eller krybber. Du skal blot trykke på linket herunder, så kommer du direkte ind på vores siden, hvor du nemt kan lægge insektnet (og andre ting I må have brug for) i indkøbskurven.

Link til insektnet

28. april 2022

4866

ONE-WRAP – NÅR DU VIL SPARE PÅ PENGENE OG MILJØET!

Alle kender elektriker strips. En hård plastik strip som holder fast på ledninger og alt andet man vil holde fast. Hvis strippen ikke holder fast, hvis man vil skille tingene ad, eller hvis ledningen skal være et andet sted er der ingen anden mulighed end at klippen strippen over og smide den ud. Den kan kun bruges én gang!

Men der findes en anden løsning!

Med en VELCRO® One-Wrap kan man flytte på alt igen og igen. VELCRO® One-Wrap findes både som løbende meter, så du selv kan bestemme hvor lang den skal være, eller som straps, som ligner plastik elektriker strips.

Man kan nu sætte sine ledninger sammen (og hæfte dem fast under bordet ved brug af en almindelig hook eller loop med klæb) , man kan holde ting sammen og man kan sno den omkring hvad man vil holde sammen.

Det fantastiske er, at hvis du er utilfreds med hvor den sidder, hvis ledningen skal flyttes, eller du vil have dine ting et andet sted hen – så åbner du blot VELCRO® One-Wrap og sætter den sammen igen det nye sted.

Korrekt – VELCRO® One-Wrap er lidt dyrere i indkøb end de almindelige plastik elektriker strips, men hvis man påtænker at man kun kan bruge en plastik strip én gang, hvor man kan bruge VELCRO® One-Wrap 100 gange!
Så det er faktisk et simpelt regnestykke:

1 x VELCRO® One-Wrap = 100 elektriker strips.

Her er der virkeligt penge at spare.

Og ved at genbruge sin VELCRO® One-Wrap har man også sparet miljøet for 100 elektriker strips af plastik!

Det er ren Win-Win! 

7. april 2022

LÆG BØRNENE BLØDT PÅ FROTTÉ


Med de lækre frotté lagner fra os, kommer børnene til at ligge både blødt og lunt.

Alle vores lagner er syet i facon og udstyret med en super elastik, som holder formen, og gør det let at montere lagenet på sengen eller i krybben. De findes i 4 fede farver (hvid, blå, grøn og rød), og i størrelser der passer til langt de fleste madras størrelser.
Og selvfølgelig er de Oeko-Tex® Standard 100 certificerede.

Vi har selvfølgelig også lagner i 100% bomulds jersey, og dem har vi lavet økologiske for at passe endnu bedre på børnene.

Se nærmere på størrelser og farver på hjemmesiden under Lagner

4. april 2022

TYNDT & HOLDBART

Hvis du vil have en tynd, men stadig super holdbar løsning er VELCRO® Brand Velloc og Velour måske noget for dig.

Hvor VELCRO® Brand Hook og Loop er den mere normale løsning, kan man med VELCRO® Brand Velloc og Velour skabe en næsten usynlig lukning, som stadig løser udfordringen med at holde tingene sammen.

Velloc er krog delen, som sættes sammen med Velour delen (løkke delen). Begge har klæb (lim) på bagsiden, så opsætningen er virkelig nem.

Sat sammen fylder de ikke mere end ca. 3 mm i tykkelsen, hvilket gør dem særdeles velegnede til for eksempel montering af gulvtæpper, i medicinal industrien, i reklamebranchen, til møbelpolstring eller alle andre steder hvor en tynd og holdbar løsning er svaret.

22. marts 2022

Pas på miljøet – brug Økologiske Hagesmække

Som en af de første har vi hos Tønnesen A/S fået vores frotté hagesmække certificeret med EU-Label!

Det er et stort skridt på vejen til at vi alle passer bedre på vores miljø.

EU-Label betyder at alle trin i produktionen af vores økologiske hagesmække er nøje overvåget og udvalgt. Der er intet der er overladt til tilfældighederne!

Lige fra plukningen af bomulden på marken, over spinding og vævning, til farvning (hvor alle farvestoffer er økologiske, og hvor spildevandet renses så meget at det er helt rent før det udledes) og til selve syningen, er der protokoller og regler vi skal følge.

Det er DIN garanti for, at når vi siger at varen er økologisk og miljømæssigt OK – så ER den det også. Det er EU-Label en garanti for!

14. marts 2022

 

VI HAR NYTÆNKT VORES POPULÆRE SOVEPOSE

Børnenes sikker er utrolig vigtig, både for jer og for os. Der har vi nytænkt vores sovepose og fjernet alle elastikkerne. I stedet har vi sat Velcro® stropper på, så den er nem at gøre fast på madrassen.

Alt andet på soveposen er stadig i vores sædvanlige fremragende kvalitet!

Prøv selv at se hvor nemt det er at sætte tingene sammen, på videoen her:

Sovepose med velcro

9.marts 2022

NÅR SOVEPLADSEN GODT MÅ VÆRE LIDT LÆKKER..

Man trænger nogle gange til at se på noget sødt, blødt og dejligt. Ofte har man ikke en hundehvalp ved hånden, men så er det skønt at man hos Tønnesen A/S kan købe dyne- og pudebetræk der er næsten lige så lækkert.

Vi har 8 forskellige design: Nogen er med motiver, som passer til stort set alle aldre og køn, og nogen er helt ensfarvede, hvis man godt kan lide det helt rolige.

Alle dynebetrækkene findes i 3 størrelser: 67 x 100 cm, der passer til en barnevognsdyne. 80 x 115 cm, der passer til en krybbedyne. Og 100 x 140 cm, der passer til en juniordyne.

Og selvfølgelig har vi pudebetræk der passer til. I skal bare være opmærksomme på, at vi har delt sættene, så I bestiller dyne- og pudebetræk separat fra hinanden. Det har vi gjort for at passe på miljøet, og for at undgå at smide betræk væk, som man egentlig ikke har brug for, men som man bliver nødt til at tage fordi man absolut skal købe det som et sæt. Det er spild af ressourcer og spild af penge.

Bestil jeres nye yndlings-sengetøj her: BESTIL SENGETØJ – de er lige klar til at blive sendt!

28. februar 2022

SKAL DET HOLDE FAST, SÅ TÆNK ALFA-LOK!

VELCRO® Brand products har et produkt på markedet, som bare holder fast!

I modsætning til mange af de mere velkendte produkter, såsom Hook og Loop, er ALFA-LOK lavet udelukkende af kroge. Disse meget kraftige kroge interagerer med hinanden i alle retninger  – så holder VELCRO® Brand ALFA-LOK fast!

VELCRO® Brand ALFA-LOK leveres med klæb, så den er nem at fastgøre på emnet. Når limen har hærdet i ca. 24 timer, kan man klikke de to sider sammen.

VELCRO® Brand ALFA-LOK er særdeles velegnet til for eksempel skilte ophængning, panel ophængning, sammensætning af møbler, og meget andet hvor man har behov for en kraftig fastholdelse og ikke mange åbninger.

Se selv hvor nemt det kan gøres, på denne video

14. februar 2022

VI PASSER PÅ JER

Vi er alle klar over, at I, som pædagoger, er udfordrede i hverdagen med hensyn til jeres arbejdsmiljø. Blandt andet har I utroligt mange trykknapper, der skal åbnes og lukkes i løbet af en dag og det går ud over jeres fingre i det lange løb.

Hos Tønnesen prøver vi hele tiden at finde på ting, der kan gøre jeres hverdag nemmere og bedre for jer.

Derfor har vi udviklet en helt ny vandtæt hagesmæk. Den lukkes ikke med trykknapper, men derimod med Velcro®, som holder lige så godt, men som er så meget lettere at åbne og lukke.

Samtidig har vi gjort den endnu længere end vores sædvanlige vandtætte hagesmække, så den nu er 30 x 60 cm. Frotté og frottéplastik er stadig i vores sædvanlige super gode kvalitet.

Vi synes I skulle prøve den! Den er ganske enkelt genial!

8. februar 2022

En varm soveplads i en kold tid

Vinteren er, som bekendt, over os og varer i Danmark i mange måneder. Det er derfor en nødvendighed for vores børn, som sover ude, at de har en varm soveplads.

Den kan nemt anskaffes ved at købe en af vores lune køreposer. Lavet i en 100% bomuld, med en lun polyester vattering indeni. Indvendigt er de linet med det blødeste flonnel uden irriterende syninger.

Vi har sørget for at der er en lang og solid lynlås foran, så det er nemt at få børnene i og ud af køreposen. Og i bunden er der også en lynlås, så hele køreposen kan åbnes, og børnene kan så selv gå ud til krybberne. Det sparer jeres rygge for at bære på dem.

Bag på selve køreposen er der lavet et lille “hul” hvor gjordbåndene til selen kan føres igennem, inden de bliver gjort fast i barnevognen eller krybben. Sikkerheden går vi ikke på kompromis med!

18.januar 2022

INSTITUTIONERNES FORETRUKNE SOVEPLADS

Ofte kan det være en udfordring at finde nok plads i institutionen til permanente sovepladser, men med Alt-I-En soveposen fra Tønnesen kombinerer man på fineste måde det praktiske i at kunne fjerne sovepladsen, med det smarte i at kunne gøre det af én omgang.

Soveposen kommer simpelthen i en samlet pakke bestående af: sovepose med bævernylon bund (super slidstærk), en skummadras med passende fasthed og et tisseunderlag, der holdes fast på madrassen med elastikker.

Hele herligheden kan nemt ”skilles ad” og samles igen efter soveposen og tisseunderlaget har haft en tur i vaskemaskinen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Når man ikke skal bruge sovepladsen længere, løfter man blot hele soveposen (inklusive madras og tisseunderlag) i den røde hænger i den ene ende, og så kan man enten stille den ind i et skab eller man kan hænge den op et sted, indtil man skal bruge den igen.

Det kan næsten ikke blive nemmere!

januar 2022

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Et omskifteligt år er ved at komme til sin afslutning. Covid-19 har spillet ind overalt – både i samfundet, og hos virksomhederne, men forhåbentligt bliver 2022 et mere ”normalt” år for os alle.                    Vi hos Tønnesen A/S vil gerne takke alle vores kunder og leverandører for 2021, og ønsker jer alle

EN RIGTIG GLÆDELIG JUL                          OG ET GODT NYTÅR

Spar på emballagen – og spar miljøet

Med en Logistrap® fra Velcro® brand Products har man en unik mulighed for både at spare på sit emballageforbrug, og dermed på sit affald og i sidste ende miljøet.

Når man på sit lager skal fastholde kasser eller materialer på pallerne bruger man i dag ofte folie. Denne folie tages af, og ny lægges på, når man skal bruge en kasse eller noget materiale fra pallen.

Logistrap® påsættes nemt og hurtigt og kan genbruges igen og igen og igen..

Klik på linket og se en video af hvor nemt det kan gøres.

Nem fastgørelse med Logistrap®

How to use Logistrap – Link tíl Youtube

Styr på vasketøjet –                   og andre ting

I en travl hverdag gælder det om at være smart og effektiv.

I forhold til vasketøjet, som bliver ved med at være der, kan man gøre det lidt lettere for sig selv ved at købe et vaskenet (eller flere) hos os.

Med et vaskenet holder man nemt styr på ting der skal i vaskemaskinen, hvad enten det er hagesmække, vaskeklude eller børnenes lego klodser.

Hæng den ved siden af vaskemaskinen, så man lige kan smide det beskidte vasketøj derned. Luk nettet med den smarte lynlås og vask det hele som normalt. Når vasken er færdig kommer det hele ud i pæn orden inden i nettet.

Så er det bare at lægge det til tørre eller i tørretumbleren.

Nemmere kan det næsten ikke blive.

 

 

Dyner og betræk til voksne

Udover at have dyner og betræk til børn, kan man hos os også bestille både dyner og betræk til voksne.

Det eneste du skal gøre, er at ringe til os og få en snak om hvad du har behov for og i hvilke/n størrelse, så finder vi et godt tilbud til dig.

 

 

Nye farver på de velkendte termotæpper

I flere år har I kunne købe de lækre termotæpper i 100% bomuld i enten ubleget eller blå.

Nu har vi lavet lidt om på det – men ikke for meget – så nu har I mulighed for at købe børnestørrelsen (100×120 cm) i en fed antracit grå i stedet for den blå.

Den ublegede fortsætter vi selvfølgelig med, både i børne- og i voksen størrelse.

Et must til hyggestunden, eller som ekstra varme når børnene skal sove ude om vinteren.

 

 

Velcro® Brand HEAVY DUTY

Har du behov for en virkelig kraftig opklæbning, enten inden- eller udendørs, kan vi anbefale VELCRO® Brand HEAVY DUTY.

En 50mm sort Velcro med Hook 820 (virkelig solid) og en Loop. Klæben er en PS51, som er velegnet til næsten alle overflader.

Vi anbefaler denne til stof, pvc, tapet, skrøbelige overflader eller steder hvor der kan være fugtigt eller komme vand. Vær opmærksom på, at klæben kan beskadige vægge hvis man tager den af igen.

Colorific – Den Usynlige Sytråd

Har man mange farveskift i sy-opgaverne; har man behov for en super stærk tråd; har man behov for at sy med en tråd der falder i et med opgaven: så bør man bruge en Colorific tråd!

Colorific er en extruderet tråd af 6.6 polyamid, som kan benyttes til blandt andet overlock, oplægninger og stikkesting.

Den bruges for eksempel til vævning, broderi eller industriseler (herunder drivremme og sikkerhedsseler).

Grunden til at den kaldes “Den usynlige tråd” er, at de to nuancer (naturel og smoke), som udgangspunkt, dækker hele den kendte farveskala. Derfor er Colorific et godt alternativ, hvis man syr med mange farver i løbet af dagen.

Colorific kan købes i tykkelserne: 60, 80, 130, 180, 250, 330, 400, 520, 630, 750 og 850 denier. Den sælges i hele kasser af 10 ruller pr. kasse.

De første EU-label certificerede hagesmække i Danmark!

Som de allerførste i Danmark kan vi hos Tønnesen A/S nu tilbyde jer 100% økologiske hagesmække!

En EU-Label certificering er en mærkning af 100% økologiske produkter, hvor man – udover at bruge 100% økologisk bomuld – kan dokumentere at alt, fra dyrkning af bomuld – via produktion – spildevand – farver med mere, er udført på den bedst tænkelige måde med omtanke for miljøet og mennesker.

Der findes for eksempel ingen kobber komplekse farver, al spildevand kontrolleres så det er så rent som muligt, vand brugt i produktionen renses og genbruges så man sparer på vand ressourcerne og meget mere, som I kan læse mere udførligt om under vores “Mærkejunglen“.

Samtidig har vi fjernet plastposerne omkring hagesmækkene, og bruger istedet miljø-certificeret pap omkring for at værne endnu mere om miljøet.

Udover vores hagesmække, er alle vores håndklæder og vaskeklude også blevet EU-label certificerede, og vi håber på sigt at få flere varer under samme paraply.

Sikkerhed fremfor alt!

Med en Snup-Let2 Sele fra Tønnesen A/S er I sikre på, at børnene kan sove trygt og godt.

Selen er fremstillet af 100% bomuld, som gør den let og åndbar. Vi har samtidig fjernet unødvendigt stof, så den er luftig, også om sommeren.

Karabinhagerne er naturligvis nikkelfri og allergi venlige, og vi har sørget for at de er så ergonomisk venlige overfor jeres fingre som overhovedet muligt. Dog uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Selen er selvfølgelig Varefakta godkendt.