Velcro® Brand HEAVY DUTY

Har du behov for en virkelig kraftig opklæbning, enten inden- eller udendørs, kan vi anbefale VELCRO® Brand HEAVY DUTY.

En 50mm sort Velcro med Hook 820 (virkelig solid) og en Loop. Klæben er en PS51, som er velegnet til næsten alle overflader.

Vi anbefaler denne til stof, pvc, tapet, skrøbelige overflader eller steder hvor der kan være fugtigt eller komme vand. Vær opmærksom på, at klæben kan beskadige vægge hvis man tager den af igen.

Colorific – Den Usynlige Sytråd

Har man mange farveskift i sy-opgaverne; har man behov for en super stærk tråd; har man behov for at sy med en tråd der falder i et med opgaven: så bør man bruge en Colorific tråd!

Colorific er en extruderet tråd af 6.6 polyamid, som kan benyttes til blandt andet overlock, oplægninger og stikkesting.

Den bruges for eksempel til vævning, broderi eller industriseler (herunder drivremme og sikkerhedsseler).

Grunden til at den kaldes “Den usynlige tråd” er, at de to nuancer (naturel og smoke), som udgangspunkt, dækker hele den kendte farveskala. Derfor er Colorific et godt alternativ, hvis man syr med mange farver i løbet af dagen.

Colorific kan købes i tykkelserne: 60, 80, 130, 180, 250, 330, 400, 520, 630, 750 og 850 denier. Den sælges i hele kasser af 10 ruller pr. kasse.

De første EU-label certificerede hagesmække i Danmark!

Som de allerførste i Danmark kan vi hos Tønnesen A/S nu tilbyde jer 100% økologiske hagesmække!

En EU-Label certificering er en mærkning af 100% økologiske produkter, hvor man – udover at bruge 100% økologisk bomuld – kan dokumentere at alt, fra dyrkning af bomuld – via produktion – spildevand – farver med mere, er udført på den bedst tænkelige måde med omtanke for miljøet og mennesker.

Der findes for eksempel ingen kobber komplekse farver, al spildevand kontrolleres så det er så rent som muligt, vand brugt i produktionen renses og genbruges så man sparer på vand ressourcerne og meget mere, som I kan læse mere udførligt om under vores “Mærkejunglen“.

Samtidig har vi fjernet plastposerne omkring hagesmækkene, og bruger istedet miljø-certificeret pap omkring for at værne endnu mere om miljøet.

Udover vores hagesmække, er alle vores håndklæder og vaskeklude også blevet EU-label certificerede, og vi håber på sigt at få flere varer under samme paraply.

Sikkerhed fremfor alt!

Med en Snup-Let2 Sele fra Tønnesen A/S er I sikre på, at børnene kan sove trygt og godt.

Selen er fremstillet af 100% bomuld, som gør den let og åndbar. Vi har samtidig fjernet unødvendigt stof, så den er luftig, også om sommeren.

Karabinhagerne er naturligvis nikkelfri og allergi venlige, og vi har sørget for at de er så ergonomisk venlige overfor jeres fingre som overhovedet muligt. Dog uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Selen er selvfølgelig Varefakta godkendt.