Vis menu

VELCRO® Brand LogiStrap®

VELCRO® Brand LogiStrap®

er en genanvendelig strap til håndtering af fastgørelses opgaver på f.eks. distributions centre og lager. Anvendes til fastholdelse af gods, kasser eller lignende på paller.

Velcro Industries B.V. LogiStrap® er designet til vores kunder for at opfylde deres forretningsmæssige mål, enten i form af færre omkostninger, for at reducere miljøbelastningen, forbedre sundheden og sikkerheden eller den samlede effektivitet.

Omkostningsbesparende
LogiStrap® reducerer omkostningerne i leverancekæden ved at genbruge straps til fastgørelse af gods på paller; dette betyder en betydelig reducering af emballage udgifter samt udgifter til genanvendelse og vedligeholdelse.


Miljøvenlig
LogiStrap® vil kraftigt reducere mængden af affald, når de udskifter éngangs alternativer som f.eks. krympe-og stræk folie samt metal bånd.

Bedre sundhed og sikkerhed
LogiStrap® eliminerer brugen af farlige redskaber ved palle håndtering og reducerer risikoen for skader fra faldende varer.

Hurtigt & nemt
LogiStrap® åbnes og lukkes nemt. Dette vil reducere den tid, man bruger til at sikre en last og eliminere den tid der kræves til vedligeholdelse af alternative fastgørelses metoder.
Fastgørelse med LogiStrap® kan bruges til mange forskellige applikationer og er designet i flere længder til at løse forskellige behov.

Beskyttende
LogiStrap® er meget blød, og man undgår at ridse overfladerne på godset.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xBuPO1tdYHY