Om Tønnesen A/S

I mere end 35 år har vi eksisteret i Danmark.

Først som leverandør af sytilbehør, og idag med et sortiment af Velcro® Brand Products, tekstiler til børneinstitutioner og som sidst tilkommende Arnisan® Glycerin Creme og Scan Øjenlotion.

I 2005 blev et glidende generationsskifte påbegyndt, og i dag er det anden generation der leder virksomheden.

I 2015 fik Tønnesen A/S for 10. år i træk AAA rating hos Bisnode, som én ud af kun 110 firmaer i hele Danmark. Denne fine kreditværdighed har betydet at vi nu er Guld AAA!

 

Industri:

Som den danske importør og distributør af Velcro® Brand Products er der altid fokus på at tilbyde produkter af en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Velcro® Brand Products behøver ikke nærmere præsentation. Vi kender alle det super smarte produkt, til alle situationer hvor noget skal holdes sammen eller sættes op. Vi leverer til industrien, forsvaret, medicinalbranchen, reklamebranchen og mange mange flere. Har du behov for en innovativ og nem løsning, der indeholder noget der skal holdes sammen eller sættes op, eller har du en god ide som du mangler en løsning på, så ring til os og se om ikke Velcro® Brand Products kunne være lige netop det du leder efter.

Udover Velcro® Brand Products omfatter vores sortiment også:

  • Colorific monofilament
  • Sytråd
  • Bændler
  • Arnisan® Glycerin Creme
  • Scan øjenlotion
  • Diverse syartikler (lynlåse, gjordebånd, elastik)

Børneinstitutioner

Gennem mange år har vi haft et meget tæt  og godt samarbejde med de danske børneinstitutioner og kommunale pasningsordninger. Herigennem har vi sikret, at institutionerne har haft indflydelse på selve sortimentet, og derved sørget for at kvaliteter og størrelser er særdeles velegnede til brug hos dem.

Børns sundhed er en af vores mærkesager og vores varer er derfor, hvor det overhovedet er muligt, Oeko-Tex® Standard 100, Nomite og Varefakta mærket.

Vi arbejder altid på at være visionære og fremadrettede, og stræber efter at være i konstant udvikling til glæde for vores kunder. At give jer den bedste service og de bedste varer til den mest fornuftige pris er det der driver os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hjemmeside. Skulle I have spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os, enten via denne hjemmeside eller ved at ringe til os.